måndag 6 maj 2013

ASEA - välkommen till Sverige!

Jag vill gärna göra ett inlägg för att välkomna en otroligt intressant produkt till Sverige...nämligen ASEA!
Det lanserades den 1:a maj och nu är det öppet för försäljning!

ASEA är ett cellvatten som påverkar kroppen på väldigt intressanta sätt!

Produkten är triljoner av stabilsierade, perfekt balanserade Redox signalmolekyler i en ren saltlösning – samma molekyler som finns i våra kroppars celler.

Redox signalering är en central funktion för allt liv på planeten. Redox signalmolekyler skapas i alla kroppens celler och är vitala i immunförsvaret oc
h för vår cellulära läkningsprocess. En korrekt balans av dessa molekyler möjliggör cellulär läkning: skadade och illa fungerande celler elimineras och ersätts av nya och hälsosamma celler.

Redox signalmolekyler är vitala för dina cellers hälsa, det är därför din kropp producerar dem. Emellertid, efter 12 års ålder så producerar våra kroppar färre och färre av dessa livsgivande molekyler. ASEA är världens första och enda källa som kan ersätta Redox signalmolekyler till kroppen. Nyligen publicerad forskning gjord av Dr. David Nieman vid erkända Human Performance Laboratory vid Appalachian State University, visar att idrottsutövare som drack ASEA erfor en stor mobilisering av fria fettsyror vilka är kroppens huvudsakliga energikälla. Forskningen fann att denna mobilisering skedde innan träning, därmed fanns denna frigjorda energi tillgänglig omedelbart. Med andra ord, ASEA förbereder kroppen för idrottsprestationer på toppnivå.

Jag dricker detta vatten själv och märker både den ena och den andra förändringen i mitt liv! Även min son tar del av ASEA. Han dricker det inte, han är bara 1 år så han klarar av att skapa dessa molekyler bra på egen hand. Men när det dykt upp sår eller sjukdom har jag själv blivit förbluffad av ASEA´s förmåga att hjälpa kroppen även på "utsidan" (inte bara inombords genom drickande). Sår läker otroligt snabbt när man sprutar på ASEA!

Så - varmt välkommen till Sverige, ASEA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar